Ylber Veliu

sipërmarrës, zhvillues softueri, ligjerues, ndërtues komunitetesh, lexues i pasionuar

Mëso të programosh

falas

Leksionet në vijim janë shkëputur nga sesionet e bootcamp-it të parë (viti 2020) dhe janë organizuar sipas temave

HTML 5

21 leksione

CSS 3

25 leksione

Bootstrap

2 leksione

Sass

1 leksion

JavaScript

36 leksione

Vue

6 leksione

MySQL

13 leksione

PHP

34 leksione

Laravel

16 leksione

Python

27 leksione

Django

13 leksione

C#.NET

Lista e plotë

Për t'u mentoruar nga Ylber Veliu regjistrohu në bootcamp-in që ofrohet nga shkolla digjitale